Volvo V70 polisbil

På denna sida kan några bilder samt två filmklipp ses på den Volvo V70 som finns tillgänglig för uthyrning till TV- och filminspelningar.

Bilen är en Volvo V70N och den är utrustad med den allra senaste polisdekoren, fungerande takramp av stroboskopmodell, stroboskopljus i fronten samt i aktern. Dessutom har fordonet siren med yelpfunktion monterad. Såväl ljud- som ljusutrustning är fungerande och aktiveras genom väl dold huvudströmbrytare.

Fordonet hyrs ut efter överenskommelse till TV- och filminspelningar, och den som disponerar fordonet förbinder sig att noggrant följa de direktiv som gäller beträffande fordonets framförande, hanteringen av dess dekor och annan utrustning. Fordonet hyrs inte ut till svensexor, möhippor och liknande.

Nedan finns ett antal bilder som går att förstora i två olika storlekar. Dessutom finns två filmsekvenser där det går att se fordonet live. Fordonet är idag, såväl sommar som vinter, utrustat med de Amaltheafälgar som ses på sommarbilden ovan.

Välkomna att höra av er med förfrågningar!

Thomas Näsström, 070-369 10 79

 Hyra Volvo V70N polisbil

Hyra Volvo V70N polisbil

Hyra Volvo V70N polisbil

Hyra Volvo V70N polisbil
Hyra Volvo V70N polisbil
Hyra Volvo V70 polisbil

Klicka här för film som visar fordonet runtom med samtliga blåljus påslagna. (4.5 Mb)
Klicka här för film som visar fordonets siren med yelpfunktion. (1.6 Mb)

 

© TS Assistans HB
TS assistans handelsbolag är ett registrerat företag som arbetar med att förmedla fordon till TV- och filminspelningar. Vårt viktigaste mål är att vår kund får det han behöver på rätt plats i rätt tid. Då blir kunden nöjd, och en nöjd kund kommer tillbaka!